BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 30

::alahai cik sussie::

hari yang memenatkan. semalam travel kl-sri iskandar. gerak at 6.30pm tapi sampai nye 9.30pm. sangat lama dan memenatkan. naik pulak plusliner with teman sebelah seat yang setia membaca kan nan nyang siang pau ( abaikan ejaan ) untuk isterinya di seat sebelah sana. sungguh dramatik dan romantis sekali. ;)

sampai dirumah,perut pon lapar. saya sangat lapar macam tak makan siang. tapi tadi naik bus,saya makan snack plate kfc sorang2. hahhaha

sampai rumah,saya plan nak masak. saya nampak sawi dalam peti ais. saya pon tanya housemate (sussie) " sawi ni sape punya?" sussie kata "kite punya". pastu sussie tambah lagi "kailan pon ade". saya pon cari kailan dalam peti ais.tak jumpe.pastu sussie datang laju2 sambil menunjukkan sawi tadi sambil berkata dengan penuh rase 'saya tahu segalanya'---" ni lah kailan ".

dear sayang ku cik sussie,

ini adalah sawi
ini adalah kailan
bertambah penat aku melayan cik sussie ni



p/s: sila baca sussie si lazy untuk mengenali cik sussie dengan lebih dekat lagi