BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, February 27

tetiba terasa nak buat contest pulak.

syarat syarat adalah seperti berikut::::
  1. create an entry bertajuk "gambar tensi-she punya contest".tidak wajib untuk membuat sticky entry pejadah suma.just satu entry pon sudah cukup.
  2. no elaboration needed. nak bebel panjang panjang its up to you.but i dont read it.
  3. please take note : gambar hendaklah muka anda seorang.tak nak dua atau tiga.kalau ada kembar sama rupa pon tak nak ok?oh lupa.gambar mestilah bertema kan TENSION.tak kesah la tension belajar ke,test ke,sembelit ke..
  4. kalau korang upload byk byk pon,saya cume akan menilai gambar yang paling latest.but if dalam satu entry tuh ada suplo gamba,saya amek yang paling atas sekali.
  5. sila copy and paste gambar contest ni dan link kan kepada blog ini.
  6. this contest will be end on 31 march 2010.atau kata lain nya,akan tutup bile orang dah start post kat wall fb:april fool.ade ke?;p
  7. hadiah dirahsiakan.tapi jangan risau hadiah bernilai RMXX keatas.



 
ini contoh yang agak sopan..

ini pulak contoh yang agak extreme.

p/s:ia tidak memerlukan seorang photographer profesional. cukup sekadar anda mempunyai gambar yang saya kehendaki,its just be ok.so tak payah la nak tanye : she,kene pakai d90 ke? or she kene pakai model macam hanis zalikha ke? sume tu tak payah.NO!!

p/s: sebarang pertanyaan sila tanya.haha.sila post soalan kat ruangan comment.

Sunday, February 21

faces of millions

the largest photo mosaic is on FACEBOOK. join it for free and u will see ur faces in the mosaic.they are now collecting photo to be the largest ever photo mosaic.gambar aku dah pon di upload dan akan dipaparkan soon.lagi cepat dapat hit numbers millions lagi cepat aku boleh tgk gambar aku.heheheh.

do visit the website and join.mane tahu your grand-grand-grand-grand-grandchildren will maybe find your face here 300 years from now... Why not? Over 44 thousand people joined the project. That's not a small number, believe me... :) It's 11 times this http://dl.getdropbox.com/u/64339/facesofmillions-first4000photos.jpg

my pic is in.wheres yours??? 

Tuesday, February 16

facebook saya bukan medan mencari scandal

facebook bukan medan mencari scandal.
ini yang aku sangat hangin.add aku, pastu ayat member member aku.thats it.i know my friends semua cantik.ok,i admit it. but please do not scandalisme kat wall page aku.haiyo....................
choi sangat!

Thursday, February 11

kenapa assignment aku susah nak siap on dateline.?

kenapa assignment aku susah nak siap on the dot?sigh* aku rase aku ade masalah dengan membuat assignment tahap kritikal.sometimes aku terlalu obses dengan texting.dapat pulak tengah banyak kredit...aduhhh....siap supersaver bagai..teros aku lupe kan kerje...alah......boleh siap punye...memang la bleh siap,tapi lambat la jawabnye..

some other times, aku buat kerja kat studio...ni lagi parah ni.ade wireless...adeh....tetibe ym aku ter-popup. abesla....chit chat chot la jawabnye...jangan kan ym, facebook jugak....tapi bukan aku sorang je yang mengalami benda nih..satu studio.lagi kalau waktu kelas boleh bawak laptop,lagi haru....mau tak sume dok gelak sorang2? konon2 buat keje,tapi sebenarnye dok main kuiz fb yang bodoh gile tuuh...

tapi kalau dok sorok hp ngan tutup wireless,aku ade satu lagi masalah...aku rase sume bende tak cukup.andainye aku nak wat presentation board..aku rase info tak cukup la...teros aku malas nak buat...tak pon aku stop g makan dulu ke...konon2 boleh release kan rase tak cukup info aku tuh...tapi..............kaedahnya,aku tetap tinggal kan keje...

kalau la aku tak lengah2 masa,,aku ade banyak gile mase yang terbuang.subject ade 6 je....kelas nye gap gile best...kelas plak slalu abes awal...tu pon masih tak cukup lagi???

manusia tak pernah bersyukur...alahai~~~

Wednesday, February 10

. thank you so much .

im sick.everyone knows that.im trying my very best to finish my study.i push myself very hard until i couldnt woke up in a morning.i cried so many times.till the eye bag show it self.suddenly my classmate call and ask either i come to the class or not.and i cried,telling her i wanna go home.i cant really think what am i going to do.its getting sakit from times to times.

the evening,i texting somebody.i wanna go home.please fetch me up.i know you are working.but i really really have to try.at least once.im trying and luck,sitting on me this time.somebody will fetch me.thank you.my priority is going to GH.thats all.

driving at night.starving.sleepy. make i feel so rasa bersalah.i dont want to susahkan sesiapa.but i have to.saya tak mampu nak berdiri.saya perlu dapatkan rawatan.sebab takut,saya tak ajak terus ke GH.i keep silence until the next morning.

the way from home to GH rasanya terlalu lama.from LRT ampang change to monorail chowkit. i walked slowly till the registration area.sitting for almost one hour baru my turn tiba.and suddenly he came.sitting next to me.setia menunggu walaupun tak dijemput.hingga akhir checkup saya.walaupun saya tahu dia tidak suka menunggu.thanks dear.for being so care about me.still mahu menerima saya yang sakit ini.thank you so much.i love you.

.  love,syima  .

Tuesday, February 9

aku masih on track

rasa nya almost sebulan seminggu aku isytiharkan aku on diet ayam aku tuh.dan dengan ini juge aku ingin memaklumkan aku masih lagi on track.yeah!!!im on my ayam diet.tapi yang naik hanya pipi...hahah...tu pon sikit saje....huhuhu....meh aku update gambar...boleh tgk perbezaan kan....

takde perbezaan pon kan? hahah..saje letak