BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 25

antara sardin and tuna

Sambil makan sandwich untuk supper malam tadi,,she ajak la housemate makan sekali..ajak ajak pastu die makan sikit je..she pon cam takut la kan..kot she masak beracun lak kang.mampos anak orang.tak sedap ke??she tanye..rupa rupanya dia tak makan sardin tak masak..kiranya dia tak makan dari tin la kan???

bukan ke sardin yang nak masuk dalam tin tu dia rebus dulu..kalau tak macam mane isi die boleh bercerai badan??adoiiiiaii...itulah mentality orang yang think in the box..kalau tak masak takde la boleh dimakan begitu saje yang oooiii...

teringat zaman zaman study dulu..rumate she ade yang macam ni jugak. si N (bukan nama sebenar) tak makan sardin..tapi dia makan tuna. wahai sayang ku N,,tuna dan sardin adaah spesies laut yang satu bapak satu mak..cume name je lain..yang sulong name tuna,yang tengah name sardin dan yang bongsu name herrings. pastu sepupu diorang ni pulak :rainbow,slender,white and round..

kalau facts atas tu rase macam salah,facts yang kedua ni betul ade kat wiki.tuna mostly contain mercury than sardine or herrings.think about it darl...

:kalau salah tolong tunjukkan:

Saturday, November 21

luahan perasaan:selamat tinggal UiTM PERAK

Kalau ada yang tau (ada ke viewers yang kenal she?).she student uitm perak sebenarnya.she study interior architecture yang azab macam api neraka (agak keterlaluan disitu).Sewaktu hari hari terakhir she kat kampus.,she dah part 4 (less than one week nak abes sem).she bukan sengaje okay?she tak sehat..(tak sehat ape?abaikan)..then next sem nye (2009-july nov),she just cam make it for just one month with 3 submission projects..and after that the things just going back to 'cannot make it'..and the sem become horrible because my application for study leave is not accepted.How do i know? I just login to the student portal and i saw my status is 'gagal tamat kursus'..erm...i dunno wat to type anymore..rase macam nak bunuh diri pon ade.as for you guys info,interior arcitecture is my dream job.i do love interiors even i know how am i put my self into hell.
Dear friends, ::for those yang takde dalam gambar jangan nak rejam aku pulak.harap maklum collection yang ada jelik untuk ditayangkan::

if i have the chances i wont stop here.i will continue my study. even i have to repeat my self,get into hell twice. please do pray for my success.

love,
shema

Friday, November 20

terlampau creative

bile orange bermaharajalelacool!!!so real...simple but cutengeri tengok lidah nyeperlu ke cik tem??kahkahkah..no caption..just laugh!ini kelakar..macam buruh pakse...padahal diri sendiri kotmenakutkan kalau ade fruits yang boleh buat camtupanadol rase panadol atau panadol rase urine?ni sape nak makan sape ni???gaya macam nak bunuh diri je she tgkhalal ke camni???boleh makan ke??

cute cutee baby

Tadi she pergi makan kat mali's.Nampak satu baby cute...tengah tidor..teros nak upload gambar baby cute2 nih..enjoy ye..

Thursday, November 19

fobia tengok phobia 2

Sememangnya aku tak berapa gemar nak tengok cerita genre seram+suspen nih..Lagi lagi kalau cerita thai..nanti lagi banyak tutup mate dari tengok.Ini aku...tgk sambil tutup separuh mata..tak tau aku nampak ke tak...jerit da jerit dah..yang mana pondan da kuar suara jantan.yang perempuan mengilai nak sama macam hantu phobia tu...tapi ada jugak yang sopan.Ini style budak sebelah kanan aku...fara nama die..menjerit pon suara halus je..expression lebih kepada mimik2 muka. Yang buat kitorang lagi suspense...kitorg duduk front seat..camni lah gayanye:Patah jugak la tengkok 2 jam tu dok mendongak je..Kuar hall,ada yang hilang suara ada yang popcorn kat bontot..semua gara gara penangan phobia.Untuk penggemar cerita seram+suspense.,sila la tengok cerita nih..berbaloi-baloi!

Monday, November 16

short convers with her

adek: along,why man has penis?
me : what the penis is all about?where did u get that?
adek: astro.cerite omputeh.i read it on subtitles..
me : aiyoo...penis is the man tut tut la...dont use that word...

p/s:i still confuse how she get that word...