BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 31

::my look saya dah $9.04. anda bila lagi::

oho....ramai yang dok tanya tanya pasal mylook mylook nih..dalam 3 hari saya register dah dapat banyak nih..korang cubalah..tak rugi punya....register pon free..bile search terus je dapat duit..tapi in a day cume boleh dapat search 5 kali je limit.i mean yang 5 ni yang dapat duit. yang selebihnya,tak dapat. sehari spend 5 minit je pon...so layan la ye..


p/s: click la sekali image bawah ni..ada peluang nak tengok blackeyedpeas kat london....



Tuesday, March 30

::maggi mee my way::

MENANG RM 30,000 dengan hanya upload a VIDEO cara cara penyediaan/masak maggi paling unik dan anda terus berada dalam senarai untuk menang RM30,000!

INGAT,HADIAH NYA RM 30,000. 
MUDAH BUKAN? CLICK IMAGE UNTUK SYARAT PENYERTAAN.

::update contest::

disebabkan esok (31 march 2010) adalah tarikh akhir contest aku..maka,dengan ini aku nak update contestant yang telah mendaftar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14 je peserta?hurm..kalau keadaan tak berubah smp esok hari, mungkin pertandingan ni terpakse di lanjutkan lagi sebulan...


kepada sesiapa yang masih lagi nak join,sila klik image dibawah.

 








::mr admin gb baik::

hohoho!!!!! profile gb aku dah kembali kepada asal.. cara nya mudah sahaja,contact mr admin..tapi yang kelakar nye aku tak tau cara..then,aku pon post entry dan ping kat gb..pastu mr admin gb pon comment..hahahahha..pas mr admin settle kan hal aku,aku pon bangga...profile aku dah cukup sifat...

mari kite layan screenshot dibawah...

 ni kat ruangan blogger..nampak tak aku tuh????bile aku scroll bawah sikit,aku nampak pulak sic
then,aku check profile,,sebab sebelum ni semua entry aku ping takde tinggal entry ::I A:: je...
heheheheh!!!!


thank you to mr admin gb.

satu je lagi masalah nye mr admin gb

mr admin gb terus selesaikan masalah aku..hoho
aku dah boleh ping blog dan profile aku dah kembali kepada asal..tetapi ada satu lagi masalah ye mr admin gb. iaitu,,,bila sic login fb dan gb nye,,,gb menunjukkan profile saya.mcm mana nih?


p/s: aku rasa gb kena ada ruangan forum/chat bersama admin gb untuk org yang bermasalah macam aku.ke dah ade cume aku je tak perasan?

tips merungkai masalah profile GB tak wujud

ada sesiapa di luar sana yang tahu cara nak contact admin geng blogger tak?i have a big problem.membuatkan diriku kusut untuk meneruskan perjuangan.semua nya bermula apabila aku nak tolong orang buat geng blogger account. lepas aku enter details bla bla bla...tetiba profile orang yang aku tolong tu tak wujud. 

pastu bile aku login aku nye plak jadi camni....
padahal aku adalah she,perempuan 21 tahun dari ampang yang mempunyai blog http://sheremainas8.blogspot.com


sic itu adalah kawan aku yang mempunyai blog http://hikayat-moden.blogspot.com/
berusia 20+ dan lelaki.

macam mana nak tukar balik nih????

HELP!!!!!



Friday, March 26

::I A::

baaqiy mintak i buat satu entry pasal interior architecture. hmm.... mungkin dia dalam dilemma nak pilih course cum scholarr.. mana i tau?? i tengok page dia lahhhhhh!!! aiyo u guys.... klik sini untuk bace.huh!

first of all,, interior architecture is something differ than DECO BERSAMA ERIC and DECO! DECO! DECO! with rizalman tempoh hari. Kalau u just think about tukar langsir ngan cat, carik course lain!!!
amaran keras------->CARIK COURSE LAIN!!!!!

second thing, which is more important,,, art is useful in this course but if u don't have any art punya stream time kat skola,,its ok. sebab yang cemerlang dalam kelas i adalah mereka yang beraliran sains tulen yang mempunyai effort yang tinggi. bukan budak yang ada A1 for art tapi mempunyai daya kemalasan yang tinggi.

for your information also,,course ini akan menyebabkan anda tidak dapat tido untuk beberapa hari. STATEMENT INI BUKAN UNTUK MENAKUTKAN ANDA YANG INGIN JADI DESIGNER TETAPI UNTUK MENJADIKAN NYA TERAPI...it happens when u tangguh kerja darlll.....i penah merasa menjadi zombie for 4 days time early years dulu...

hurmmmm..cukup mukadimah. erm...bla bla bla... in designing process u adalah raja. THERE'S NO SUCH THING AS DESIGN U SALAH. design setiap manusia adalah betul melainkan ia mengabaikan keselesaan pengguna. dalam kes IA (stand for interior architecture) u kena feel the comfort when u designing. adakah OKU boleh guna space u...or adakah peserta biggest looser asia boleh selesa time berak kat jamban klcc...?

other than that,u kena design furniture...because in an interior space akan ada kerusi meja and etc kan... u have to learn all of it..tapi tak susah kalau u rajin refer senior...
 
hurmmm...cukup kot setakat ini..kalau baaqiy tak puas hati,,i will buat IA:part 2
project kelas drawing
ini aku amek dari google..inilah antara drawing yang korang kena buat as IA
project theme kiosk : theme gothic
ini model buatan tangan untuk theme kiosk.
project hotel : location tanjung rhu,langkawi
(ukur furniture untuk subject furniture)
.selingan.



-tammat-

Tuesday, March 23

lagi 27 blog add diperlukan

berikut adalah add yang akan she visit setiap hari.she memerlukan 100 blog address. tiada bayaran diperlukan.syarat wajib hanyalah mempunyai chat box.jika berminat untuk join team ini,sila comment di bawah entry.
1. 1221
2. ajie
3. ayie
4. baby
8. buy
13. ezzah
14. faiz
15. fati
16. feeq
17. h4ni3
20. hbz
21. ieja
32. nurain
33. onniey
39. sic
42. yeyen
45. zikr

updated 1056pm: march 27,2010
46. qellissa 
47. wanie
48. ladieslife89 
49. elynn-p:]
50. zella y
51. cik ailebiu
52. razis
53. areal
54. idah
55. nur izzaty
56. KiD Learns tO FLy™
57. lemonade
58. circuitbreaker
59. lia dah ada kat atas with 'mamaleesya'
59.. i am me
60.. mimi
61.. mikro_kokus
62.. yna dona
63. baagiyghazali 
64. KIDbrush®
65. diana jamil
66. khairolghani
67. puteh
68. captain  
69. anna 
70. luvida
71. itu bukan aku
72. blo66
73. shelly 
 


myafiza : u ada dua blog.which one??
nur solehan : are u joining?which blog do you prefer to be added?
ell_elyana : please choose one blog sahaja to be added.
fertigasi-budiman : which blog??
nemo mimosh : kalau u nak join pls do state the blog add.
noirjewelry : u takde cakap pape..so i tak letak lagi..




!!!!27 more to go!!!!



part time using online

hahaha...jangan terkejut kalau online pon boleh dapat duet.kerje ni mudah sahaja cume click dan invite people.  
TIADA WANG PENDAHULUAN DIPERLUKAN.
dan untuk makluman rakan rakan yang membaca entry ini,,saya telah memerhati rakan sekelas saya melakukan part time ini selama beberapa bulan dah dia telah mendapat cash money yang pertama.tapi tips nya adalah RAJIN. dengan itu saya mengesyorkan kepada student yang dapat free wifi dari uitm buat part time job ini.mudah sahaja!!!!cume click. 

SEBARANG PERTANYAAN SILA EMAIL  saya : hasyimah hashim di puteh_light@yahoo.com.

cuma click dan invite people sahaja!!!!!!!!


Tuesday, March 16

air [dot] [dot] [dot] adik

adik aku mintak air..aku malas nak layan sebab aku ngah kemas rumah...so aku just jawab amek la sendiri..tapi aku kesian kat die..aku pon hulur la segelas air..menengok kan muka dia yang macam tak nak terima air kosong aku tuh,,,aku pon pujuk die...adik minum ni dulu..nak air sedap nanti tengah hari sikit along buat..along sibuk ni...die pon dengan suke hati nye menjawab..ok lah..nnt air dah masak ranum along bagi tau lah...


air masak ranum????

Sunday, March 14

AADK tahan anak pelakon.

seorang pelakon lelaki ditahan di kepong kerana memiliki 200 gram syabu dan 800 gram kokain. malah juga memiliki mini kilang memproses dadah tersebut di rumah sewanya.pelakon tersebut yang telah mempunyai isteri dan anak ditahan bersama teman wanita nya yang berusia 23 tahun.ibu pelakon yang merupakan seniwati cuma hanya mampu merenung nasib anaknya...pelakon tersebut betul betul menempah tali gantung.


"kamu tetap anak mama"-metro ahad