BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 17

::IJN dan HKL::

Aku bukan nak cite aku masuk IJN,just nak btau kemane aku menghilang 3 4 hari baru2 ni.Maaf ye kawan kawan...lambat reply nuff..tapi time aku wat entry nih aku baru je mereply nuff click for those in cbox.Hari senin hari tu,,aku plan nak g ampang point,maybank and what so ever with fara,my ex sekolah rendah mates..time nak gerak tuh,,makcik fara (we called her mak yati) datang umah..dok tanye jalan nak pergi IJN.

Disebabkan aku bukan la ade apa sangat nak dibuat aku pon offer ikot/tunjuk jalan pergi IJN.Erm...nenek fara masuk ccu. Tak pasal pasal aku jadi sedara fara.hahaha..Pastu aku terheret g umah atok dia..almaklumla bile tetibe satu keluarga berkumpul...aku nih strangers.. (ko bayang kan beyonce datang kat kampung jawa) tapi aku layan je...aku siap tido umah fara sebab balik lewat sgt...

Lagipon takkan aku nak mengade soh orang yang sebok anta aku balik kan? Rabunye,,aku ade meeting ngan supplier shawls..Aku bangun pagi tuh da tak sedap badan.Aku rase sebab aku dok berujan time kuar g IJN..Dalam tak sedap2 badan tuh aku g la jugak menunaikan janji yang lame tertunggak.time balik aku da k.o...So tergendala la aktiviti nuffnang aku..

Dah alang2 aku kat sogo and aku demam yang pelik,aku g la hkl.check darah..takot ooooo virus maha hebat tuh..Tapi darah aku normal.alhamdulillah...Cume badan sampai saat aku type post nih, suhunye tak betol.Kejap panas gile,kejap sejuk gile..Dapat fahrin ahmad pelok nih best nih.kahkahkah.

p/s:walau ape pon jadi aku tetapp akan balas click2 korang keh?!

2 comment:

Sendra said...

tak boleh blahh beyonce masuk kampung jawa..

she said...

bukan aku beyonce tuh..aku nak cakap kepelikan para saudara macam bile situasi beyonce masuk kampung jawa..haha