BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, April 2

::ada yang suka saya diam diam but im not lesbian::

hahaha 
propa sungguh title
sebenarnya
saya cuma
dapat award


jom kita hayati ucapan
 
assalamualaikum...pertama tama kali..saya,ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada blackrose kerana menganugerahkan award ini kepada saya....

WAH!!!!! rasa macam bagi ucapan kat ABPBH pulak...kehkehkeh..

sambung ucapan : dengan teranugerah nye award ini, baru saya paham amende la natang beautiful blogger award ni..selama ni cume nengok aje..paham nye tidak. huhuhu... dengan ini saya penuhi syarat syarat yang telah ditetapkan oleh penganjur.. syarat syarat adalah seperti berikut :
1. Thank and link the person who gave u the award. terima kasih yang tak terhingga kepada blackrose yang selama ni saya ingat dia adalah lelaki.hahahhaha...now i know.

2. Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
**setakat 3 orang je**

3. Contact Blogs owner and let them know they've won the award.
baik~~~

4. State 7 things about yourself. 
  • saya sayang diri saya
  • saya benci orang marah saya
  • saya tak suka hubungan atas dasar nafsu
  • saya kurang menggemari perokok
  • saya suka masak
  • saya suka kraftangan+menjahit
  • saya suka business
mylook saya $13.64
click image untuk daftar




    7 comment:

    cik EPAL said...

    suka masak apa?? :)

    she said...

    saya suka masak benda yang saya boleh makan. contohnya, cekodok pisang. tapi saya takut nak masak untuk orang sekeliling. especially pakwe ku yang tersayang. takut keracunan. tak kawen pulak aku nanti.warghkahkah.

    Best Of Me 321 said...

    tq sebab bg award kat bom321, nant bom321 buat post pasal award ni

    she said...

    mesti mesti.saya suka bom321

    .::WaNiE::. said...

    waa suke masak :) baguihhh

    ku pernahhhh ada hobi ini dulu

    ke mana ilangnya hobi ini duhh hhaha

    she said...

    cari balik.buat cari gali!!!!

    Amanda Eltiqaz said...

    wah..menariknya dpat award~ tahniah2 ^^