BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 1

::omg! he's pregnant::

first of all..i have a dua alam neighbor. he is so obviously hot!  Dulu dulu selalu kayuh basikal pakai short. on mountain bike. bayangkan lah. OH TAK SANGGUP. Ayah selalu pura-pura berkebun. baik pagi atau petang hari cuti. Walaupun ayah tau die bukan nya wanita sejati. Mana ayah tau? Dia senior sekolah dulu. Nenek pon cerita benda yang sama. Oh ya. Nenek ada time dia lahir dulu.
jampi kat thailand

seperti hari hari berlalu..kami sekeluarga selalu melihat dia berkebun,menjahit, siram pokok..jangan tak tau,dia masak sedap tau.yummy. rendang nye....PERGHHHHHHHHHH!!!!! 
 MARVELOUS. .

tiba tiba semalam menjadi isu hangat. dia berkebun dengan hanya memakai singlet. terserlah lurah dendam. dan buah tembikai seperti iklan librese.

yang membuat kan i terkedu ialah, bentuk badan nya. YA I ADMIT. dia adalah yang terCUN pernah i jumpa. jika dulu bentuk badan nya seperti nasha aziz..sekarang bentuk badan nya seperti erra fazira ( time pregnant ). so how?

puas i tilik u...kejap i pandang bontot nya. sangat macam orang pregnant. lengan nya. sangat macam time erra fazira pregnant dulu. dan bila jatuh ke perut nya,,,sah la.!! sah pregnant!!!

hutan gajah

untuk mendapat kepastian, i suruh adik i tengok sekali. puas kami pura-pura mengira kereta lalu lalang. padahal nak cover line pandang mama hot.

akhirnya adik i pon confirm kan. kelibat yang dia nampak abg zul ( bukan nama sebenar ) benar benar berbadan dua.

untuk pengesahan kita tanya yang arif. tanya ibu. ibu cuma menjawab, "kan aku dah bagitau hari tu"

OH!
SUNGGUH TAK SANGKA

tapi ibu kata lagi..kalau betul mesti gembar satu malaysia.

kita nanti kan saat air ketuban dia pecah na...


p/s: dulu orang gaji jiran aku gelakkan dia bila dia kata..."husband akak tak kasi akak keje..nasib baiklah ada butik ni"











   

12 comment:

ratna said...

pasti gempar kalau betul2 dia pregnant... tp cam ner dia boleh pregnant?

kenwooi said...

men can pregnant? =/

chenta said...

serius ke??

she said...

dia dua dua ada kot..ape ek terms untuk khunsa in english..kan ada khunsa yang time teen dia nampak lelaki..pastu baru rahim berkembang and jadi perempuan.tapi nisbah nya kecik la..maybe 1:100

MuNsYi SaMa said...

kalau die ade rahim leh la pregnant. tunggu dan lihat je la. =)

.::WaNiE::. said...

oo haah khunsa kot kan

Sanusi Din said...

she, (nama sama mcm nama manja saya)

Mmg ada kes macam ni. Saya pernah dengar sekali sekitar tahun 80an. Dia berkembang jd perempuan selepas dewasa dan kawin dgn lelaki dan boleh pregnant. Dalam I/C nama lelaki, jantina pun lelaki.

Dah rezeki dia lah tu.

she said...

aiyo...tak bleh tuka ic ke? kat malaysia ni takde rules untuk khunsa ke?

Si Kenit said...

oh mannnnnn. dunia dah gelap kejap T___T

zool said...

First time ke sini jadi kurang paham cerita nya..
nak komen pun tak reti,. bantai je la kan.

zella y said...

lelaki pregnant??
biar betul...


camner dia boleh pregnant erk??

she said...

khunsa boleh la kot...tapi tak tau ape kes nih