BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 4

::saya memerlukan seekor anak kucing::

damn!i really need to talk with somebody right now.tapi semua orang buang i. and i think the best way to have conversation with is with kucing.haha. sebab nanti ape je i cakap mesti dia jawab satu je "mioooow" . meaning that she is hungry. 
comel betul

tapi sebenarnya bukan itu yang ku mahu. sebab i tak suka kucing tau. bukan tak suka. i just suka terkejut bila si comel mula menggesel-geselkan badannya di kaki i. i jugak suka terkejut kalau si comel tiba-tiba pegang paha i nak mintak makan.haha.kesimpulannya kucing suka terkejutkan i.
baby gumok

sebenarnya adik i yang bongsu,nama dia hazirah,i call her adik..sangat suka kan kucing. dia selalu mengendeng kat kucing mak cik miah ( jiran sebelah kanan rumah i ).nama kucing tu tompok. tompok manja. bila kita panggil "tompokkkk......." mesti dia datang. sebab dia tau kita nak main main ngan dia. muka dia mesti macam mintak penampar. tapi tak jadi tampar. kesian.

 perasan comel.huh.

so,kepada sesiapa di luar sana yang kucing nya baru beranak ke..pastu ada terdetik macam nak buang anak kucing..renung-renungkanlah permintaan i ni. i really really need a anak kucing. i mean anak kucing. lagi cantek kalau baru seminggu beranak lahir. 

jangan risau..adik i akan menjaga anak kucing tersebut sepenuh kasih sayang nya. kalau i yang jaga u should worry. haha.

p/s:puteh_light@yahoo.com untuk bagi saya maklumat. cara u nak hantar kita discuss dalam email k.










   

3 comment:

cik bunbun said...

hmmm. anak kucing seminggu lahir rasanya macm susahla kut sebab dy nak minum susu mami dy. bunbun ada yang dah dua bulan. nak ke?


takut kamu taknak so tak berani nak kontek gune emel tu. kekeke;P

klo berminat, sila emel bunbun okayh. bintang_klang@yahoo.com

AISHA SAAD said...

erkkk??
soryyy aku tak minat kucingg!
maka tak leh nak hantar!!

tak sukaa kucingg pasal bulunya terbang2.
huuaaa~

she said...

cik bunbun: i call u pakei email na...

aisha saad: kalau kite..bulu ok lagi..yang tibe tibe muncul tu yang tahan..boleh sakit jantung tahu