BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 25

antara sardin and tuna

Sambil makan sandwich untuk supper malam tadi,,she ajak la housemate makan sekali..ajak ajak pastu die makan sikit je..she pon cam takut la kan..kot she masak beracun lak kang.mampos anak orang.tak sedap ke??she tanye..rupa rupanya dia tak makan sardin tak masak..kiranya dia tak makan dari tin la kan???

bukan ke sardin yang nak masuk dalam tin tu dia rebus dulu..kalau tak macam mane isi die boleh bercerai badan??adoiiiiaii...itulah mentality orang yang think in the box..kalau tak masak takde la boleh dimakan begitu saje yang oooiii...

teringat zaman zaman study dulu..rumate she ade yang macam ni jugak. si N (bukan nama sebenar) tak makan sardin..tapi dia makan tuna. wahai sayang ku N,,tuna dan sardin adaah spesies laut yang satu bapak satu mak..cume name je lain..yang sulong name tuna,yang tengah name sardin dan yang bongsu name herrings. pastu sepupu diorang ni pulak :rainbow,slender,white and round..

kalau facts atas tu rase macam salah,facts yang kedua ni betul ade kat wiki.tuna mostly contain mercury than sardine or herrings.think about it darl...

:kalau salah tolong tunjukkan:

1 comment:

Dr. Darren said...

per2 pun i prefer tuna dr sardin. tuna sedap. haha