BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 31

::azam aku tahun baru::

Memandangkan dalam beberapa jam lagi kita nak menjengah 2010,aku da azam yang aku nak semua orang tau.Azam aku for 2010 nih ialah 99 hari dengan ayam.Kenapa?Apa?Bagaimana? and what so ever quest akan aku eleborate kan sekejap lagi.

ha...gambar di atas mungkin boleh menjelaskan azam aku sebenarnya.Aku nih susah nak naik berat badan.Kalau zaman aku sekolah2 dulu paling tinggi aku penah capai 56kg.Tu pon tade beza sgt...Cume bulat kat pipi je.Lately pulak berat aku macam yo-yo.Kejap naik kejap turun. Early 2009,time aku ada kidney problem dulu aku cume 39 kg je.hmmm...Aku bukan aneroxie ye..Sebab tuh aku nak menaikkan berat badan. Almaklumlah sekarang aku da makin beransur pulih..alhamdulillah.

So,dengan ini aku menanam azam untuk 99 hari makan nasi dengan lauk ayam.Tak kira la goreng ke masak lemak ke,ape ape je la.As long as ayam.Tapi menjadi satu cabaran sebenarnya sebab aku nih tak bape suke ayam..Kalau makan pon bahagian wing je.Mana ada isi.Kalau aku g KFC pon aku just makan kulit yang crunchie munchie tu je...

ha!ha!ha!

Maka dengan ini aku nak isytiharkan aku berada dalam zone 99 hari dengan ayam mulai 1 january 2010 sehingga 9 april 2010.Moga moga aku dapat berat yang ideal untuk ketinggian aku yakni 50 kg.Sebab aku nak BMI aku kat middle normal weight categories=20.0

10 comment:

sya_am said...

semoga azam tercapai ;)

ajie said...

semoga berjaya dengan azam baru tu.. hehehe.. nak ikut makan ayam jugak le...

SuRayA^i. said...

haha, agk unik azam trsebut!

hepi nw yr neway~ XD

Aini said...

Laa.. nak jek kasi berat badan yang terlebih suda ni sikit kat die..hehe

Eyriqazz said...

nyam2,ayam itu nampak sedap...

Great Teacher Onizuka

Shaifful Hairi b Ramli said...

masuk blog sana piza..blog sinun kek..blog sini pulak gambar ayam..adyuaiiii lapar lah pulak tengok gambar ayam berlinang nih.!!

keadaan dunia said...

ayam gorengnya enak banget...hehehehe

Whatever said...

haiissh. God bless thin people ey

noor afzan said...

good luck sis..

░♥si lampu neon♥░ said...

aku suke ayam gureng