BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 29

::aku tak bisa memilih::

OH,biar aku nama kan orang yang bakal aku umpat ni ngan nama gangstow (pronounce as gengs-tow). Gangstow suka cari pasal dengan aku. Aku tak penah kesah. Lantak dia. Tapi semua orang cakap aku ngan dia best friend. Alasan nya mudah saja. Sebab aku sorang je yang boleh tahan kerenah dia. Dia marah atau tidak, mengamuk atau tidak,, aku maintain layan dia. haha.

Suatu hari dia terperasan collection kasut adidas aku..juga sweater winter nike aku. Laju-laju dia pegi kat miss pen.state bagitau : Syima tak sedar diri.Belagak kaya.Padahal anak driver.

OK.Aku dengar itu.Aku sentap ye rakan-rakan.Aku nangis.Bila dia blah dari miss pen.state,aku datang kat miss pen.state. (miss pen.state adalah kawan aku sebenarnya). Dia tau apa aku nak cakap. Miss pen.state jugak bgtau aku yang dia jugak anak driver.Anak driver taxi.Kalau la gangstow tau hal ini.Mati miss pen.state kena macam aku.


Salah ke aku mempunyai 'harta' walaupun aku anak driver?
Aku bukan curi.
Aku beli guna duit sendiri.
Simpan bertahun baru dapat beli.
Aku bekerja demi sesuatu yang aku nak.
Salah ke?

p/s:aku letak name miss pen.state sebab skang dia further study kat penn.state.
p/s:dia gangstow  sebab dia memang gangster bab communicate.
p/s:aku terilham dari blog fitria tajuk entry can we choose our dad

7 comment:

missiesya said...

xslh..diorang dengki tu..biar r pe org nk kata.as long kta thu sapa kita.

qellissa said...

ngeee...geram nye ngan kawan cenggitu..ape kena mgena branded stuff ngan belagak kayo...kita li brg kan utk kepuasan kita..hmmmm..klu lissa tu dah lame lissa lempang laju2 si gangstow tu...muahahaha

Sendra said...

adakah aku kenal gangstow itu?Aku pangkah penuh org yg nak kira2 status ke apa semua ni..sumpah aku pangkah..diam2 sudahlah..weyh,word verification utk comment ni dapat 'phent'...maybe utk miss pen kot..haha..tak keluar2 lg 'she'..

rathiqah azmira rosli said...

kalau saya pun akan sentap.its ok.apa pun latar belakng keluarga kita bukan point untk kita tak boleh brgya or wat eve.

Anonymous said...

go da hell dgn gurl cm 2.. 2 bkn kwn namenye k.. bff must support each other, bkn mnjtuhkn..
owg busuk ati ni laen skit dear..
hati2.. N ignore wat people say, yg pnting kte tau spe kte...

fitria said...

kalau aku jd budak gangstow tu gile malu sbb ngumpat dgn salah org.. btw kite kene bangge dgn ayah kite kan xkire la die keje ape pon..

farysa said...

org itu sangatlah kejam
=)