BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 17

::mereka malu bertudung::

Aku bukan nak mengumpat.Sekadar mengambil iktibar. Suatu hari aku g makan kat malis.Sedap char kuey teow nye. Tengah dok sedap melantak tetibe tertancap satu pandangan. Satu kumpulan manusia melayu terdiri dari satu lelaki dan dua perempuan.Terdengar bibit bibit perbualan yang sayup.

si A (perempuan gemok perasan aku pandang:die ingat die chanteq)
si B (gadis malu bertudung)
si C (jejaka tampan bergaya)

A gelak gelak.Sebab si B first time kuar pakai tudung ngan mereka.Asyek tunduk je.Mungkin takot orang tengok die pakai tudung.hmmm....malu rambut yang jadi mahkota,buruk gara gara indon gunting rambut..Gelak.Ketawa.Riang.Gurau mereka pon kasar.Baling baling ice ketol.Tetibe si A menoleh ke arah aku.Padan la seronok sangat.Mabuk rupenye.Si B pula bangun nak betulkan baju,jelas terpampang muke merah.Mabuk jugak aku rase.Si C yang perasan aku pandang mule ajak mereka blah.


8 comment:

Hang TuARC said...

cter mcm tergantung je cik kak?

nishwah wadihah said...

siyes ke beb??ko m kn katne??

l0veyd0veyd00 said...

1) pakai tudung sebab nak kaver rambut yang dah salah gunting
2) bertudung minum arak

tak pelik nape yg bertudung tu minum arak sebab mmg selama ni dia minum... pegi salon, rambut lak leh salah potong...so dia pakai la tudung. Tabiat dia ske minum tu mmg xkan berubah la :P

Cuma, bitch tu memang kurang ajar la...bodoh mcm setan. makasih..teremo plak.

Hafizah Haruno said...

malis tu kat ne. nak raa gak char kuey tiow!

pe da budak2 zaman skang....
minum arak cam minum air sirap je...
budusss!

she said...

malis kat ngan kolej tar setapak.kalau franchise nye kat danau kota,setapak.di syorkan pegi kat ngan kolaj tar tuh.original made.fuh~

nn said...

omg. melampau betul..

touyakaruma said...

Waaa sungguh dashat

Amir said...

teruknya org islam skg ni..