BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 4

::office nuffnang ku::

Mari kite lihat ofis nuffnang akutada...biase je..umah bujang la katekan..hahahh..yang ade cume yang basic je.
1.)laptop ngan windows7.windows tu baru aku install semalam.hahah.cute.style!..cool.
2.)lunch bowl.tu kalau aku tak g turun bawah beli nasik,aku just makan ape yang ade je.aku boleh masak kan...(wah..belagak!)
3.)kerusi azhab tu berusia tak sampai setaon.Dah rabak.Salah aku jugak.G letak laptop atas tuh.Da la fabric nye senang cair..Itu la kesudahan nye.
ha..itu la lunch aku kalau malas turun+malas masak.(actually takde bende pon aku g beli kat hypermarket)
lunch bowl: megi sup bunjut pedas ngan telur mate goyang.fuhhhhh....terangkat beb!!!

9 comment:

♥akukahmilikmu®♥ said...

senang tk install windows 7 nie?nak juga install m7..

she said...

install nye senang..nak guna nye a bit payahhh...susah nak carik installer..such as media player classic,anti virus n etc...awal2 biase la...tercari cari sikit...bende baru kan

Nur Hazlin said...

huhu! windows 7 user jugak :DD
baru je 4 hari lepas :)
amacam ? cool tak ? hehe ...

p/s:salam perkenalan , baru first time dtg sni . hehe :D

she said...

cool.!!!sgt cool!!!memudahkan..cantik pon cantik..byk jugak bende baru..tapi still kene xplore lg...

farra-eng said...

wah main game apa tu haha me minat main game (^.^)

Mr ProPiTo said...

nak ga megi....huhu...sedapnyer tngk..

she said...

farra-eng : itu wallpaper aje....

Kamsiah said...

W7 ok kan..laju je...

she said...

boleh tahan la....