BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 6

::paypal wishlist free money::

paypal bagi duet free.
CARANYA
1.)add hasyimah hashim kat fb and ill send the invitation
2.)register for free ($1USD dapat)
3.)invite people to this app (each people get $1 USD)
4.)terus berusaha promote until u get max $100 USD.GUD LUCK!!!!

9 comment:

Cassendra said...

weyh,apesal follower kau sgt laju berbanding aku??sekejap je kau punya dah byk tu kann..haihh..hebak mu hebakk dehh..haihh..kali ni kau promote paypal pula..hurmm..tgok2 je ahh nnt tbe2 j ada aku wat entry ni jg..hhaha..aku dgn kau kan tuka2 entry j slalu..

she said...

hahahhh...baik punye promote bai...kikiki..mane aku tau sebab ape..die nak tetibe byk pulak...hahahh...biarkan...

milimilo said...

dah join dah paypal ni tp xdpt duit pn..hoho..xpe2,xmgharap pn C=

she said...

knape tak dapat??pelik...xpaham jugak...

Putra Al-Maliki said...

promote, jangan x promote.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Mr ProPiTo said...

Tahniah la.banyak gak tu.hehe

Cassendra said...

aku tak join ahh benda ni syima sbb macam merisaukan juga..nway,good luck ahh kat kau ehh..cepat2 dapat 100 dolar tu..moga kau cepat kaya..amin..

Kamsiah said...

nnt blanja mkn akak yea...

she said...

wah...bisa diatur asal dapat cash kan ok aje...