BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 9

::uupsss...sengaja dedah::

Aku suke mendedahkan ape yang patot terdedah.Rugi.....tak baik membazir...

TANDA TANDA BF AKU curang :

1.)semalam,8dec 2009-tetibe hp bf aku ade bunyik ...truuut truuut..
2.)eh, miss call je.
3.)name yang tertera adalah JKR MEOR Z.
4.)bile aku pandang die,die just cakap: "meor,,,,,,yang itam itam tuh...". dalam hati aku just cakap: "ade aku tanye?"
5.)keesokan hari nye...jeng jeng jeng.hp bf aku berbunyi lagi.truut truut...kali ni lame berbunyi..."JKR MEOR Z"Suare yang keluar hanye la suare jantan (yakni bf aku) berbisik macam cakap dalam kelambu..just bayang kan lelaki cakap time malam pertama:"yang...hmmmm....jom la tido" warghkahkahkah!!! kire macam tu la suara nya..yang aku dengar "takde wat ape...""erm""aaa?""a'ah"dalam hati,aku da gelak setan dah... kahkahkhakhakhahakha..!!!!!!!Mungkin kah MEOR telah menjadi pondan??atau MEOR itu gay?Kalau MEOR gay,bf aku?atau MEOR+BF aku=gay?Adakah MEOR yang segagah DAVID BEKAM telah bertukar menjadi FATINE?Kalau ini berlaku pade anda,tinggal kan saje lelaki itu.Anda tak rugi.tapi dalam situasi aku,aku rugi.Sebab aku da tolak pinangan jejaka-jejaka tampan gagah perkasa seperti FAHRIN AHMAD dan MALIK NOOR.Tapi aku ade plan.Aku nak curang ngan SENDRA.tu pun kalau sendra sudi.


plan aku:
1.)soh sendra miss call2 esok
2.)luse soh die gayut ngan aku tgh2 malam.Time yang tepat time bf aku call.Aku cancell call die,aku gayut ngan SENDRA.
3.)time aku dating ngan bf aku,aku soh SENDRA call.persoalan nye masih kah ade hari dating esok?hmmm....renung-renungkan

15 comment:

Cassendra said...

erkkk..kenapa aku dan bagaimana dan sekali lagi mengapakah serta macamana boleh termsuk aka terlibat ni??aku on je bhaii..hahahh.

Hafizah Haruno said...

Fatine ni hot dowh~
kalah saya ni, seorang gadis yang tulen mulen~
huishhh...

she said...

saje je bai...tak kan ngan malik norr kot???

Cassendra said...

hahhaha..kau dah lah letak ahmad fahrin no 2..jgn risau,rahsia anda selamat..lawak ah kau syima.

she said...

kikikiki...eh,bukak fb jab..chit chat chot

she said...

hafizah haruno:tapi boleh beze kot...fatine ni ketegori pondans yang masih nampak lelakinye..erm...seram kot...lain la ponds thai tuh...meletops mak ayam!!!

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

aku nak missed call kamu gak bleh?

cam ex aku dulu~
kalau date, tetiba ada call, dia akan menjauhi aku 5 meter. cakap2~

pastu datang balik, "Ibu call" katanya~ hahaha~

lizz said...

meh lah bagi aku kol ko terus, kalau kredit tak tinggal 20sen lah. wakakaka

Whatever said...

giler kantoi.

x paham jugak la lelaki ni. kalau dah x suka ckp la x suka senang skit nak angkat kaki.


haishhh....aku plak yg serabut

she said...

whatever la sangat (nada kekwat)
malas nak pikir...
kalau gay,bilang gay dong...
kalau name meor tu nak mengaburi mate aku nih..baik letak name siti nurhaliza ke...zaiton sameon ke...katijah ibrahim ke...kan? takde la pelik sgt nanti bile laki call laki...nasib baik bukan laki..baru bf je...

nURmALa mAZLan said...

i loveeeeeee davis beckham & fahrin

she said...

sape tak suke normala...

nurain said...

haish..gile..xle dibiarkan!

rathiqah azmira rosli said...

hohoho..relax dear.kalau dia leh curang.kita 10x curgkan dia.heh

onniey84 said...

kuatkan semangat ..perempuan jgn mengalah..tk leh lemah2