BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 11

kenapa assignment aku susah nak siap on dateline.?

kenapa assignment aku susah nak siap on the dot?sigh* aku rase aku ade masalah dengan membuat assignment tahap kritikal.sometimes aku terlalu obses dengan texting.dapat pulak tengah banyak kredit...aduhhh....siap supersaver bagai..teros aku lupe kan kerje...alah......boleh siap punye...memang la bleh siap,tapi lambat la jawabnye..

some other times, aku buat kerja kat studio...ni lagi parah ni.ade wireless...adeh....tetibe ym aku ter-popup. abesla....chit chat chot la jawabnye...jangan kan ym, facebook jugak....tapi bukan aku sorang je yang mengalami benda nih..satu studio.lagi kalau waktu kelas boleh bawak laptop,lagi haru....mau tak sume dok gelak sorang2? konon2 buat keje,tapi sebenarnye dok main kuiz fb yang bodoh gile tuuh...

tapi kalau dok sorok hp ngan tutup wireless,aku ade satu lagi masalah...aku rase sume bende tak cukup.andainye aku nak wat presentation board..aku rase info tak cukup la...teros aku malas nak buat...tak pon aku stop g makan dulu ke...konon2 boleh release kan rase tak cukup info aku tuh...tapi..............kaedahnya,aku tetap tinggal kan keje...

kalau la aku tak lengah2 masa,,aku ade banyak gile mase yang terbuang.subject ade 6 je....kelas nye gap gile best...kelas plak slalu abes awal...tu pon masih tak cukup lagi???

manusia tak pernah bersyukur...alahai~~~

2 comment:

zella said...

kalau time buat assignment,ms mmg xprnah cukup sbb asyik wat menda2 lain je kn?? hehehehe

~ ReD ~ said...

camtu lah gayanyer..:D