BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, February 27

tetiba terasa nak buat contest pulak.

syarat syarat adalah seperti berikut::::
  1. create an entry bertajuk "gambar tensi-she punya contest".tidak wajib untuk membuat sticky entry pejadah suma.just satu entry pon sudah cukup.
  2. no elaboration needed. nak bebel panjang panjang its up to you.but i dont read it.
  3. please take note : gambar hendaklah muka anda seorang.tak nak dua atau tiga.kalau ada kembar sama rupa pon tak nak ok?oh lupa.gambar mestilah bertema kan TENSION.tak kesah la tension belajar ke,test ke,sembelit ke..
  4. kalau korang upload byk byk pon,saya cume akan menilai gambar yang paling latest.but if dalam satu entry tuh ada suplo gamba,saya amek yang paling atas sekali.
  5. sila copy and paste gambar contest ni dan link kan kepada blog ini.
  6. this contest will be end on 31 march 2010.atau kata lain nya,akan tutup bile orang dah start post kat wall fb:april fool.ade ke?;p
  7. hadiah dirahsiakan.tapi jangan risau hadiah bernilai RMXX keatas.



 
ini contoh yang agak sopan..

ini pulak contoh yang agak extreme.

p/s:ia tidak memerlukan seorang photographer profesional. cukup sekadar anda mempunyai gambar yang saya kehendaki,its just be ok.so tak payah la nak tanye : she,kene pakai d90 ke? or she kene pakai model macam hanis zalikha ke? sume tu tak payah.NO!!

p/s: sebarang pertanyaan sila tanya.haha.sila post soalan kat ruangan comment.

39 comment:

kenwooi said...

all the best in organizing the contest =)

kenwooi.com

she said...

its my first try.hope so.

mie said...

simple je contest ni...
so, gue try la....
ini link nya!!!

http://mietos.blogspot.com/2010/02/gambar-tensi-she-punya-contest.html

she said...

mie the first contestant,sgt simple ok.....its kind off sume org wajib ade..hahaha...

F I T said...

Wah ada contest lagi..nak join a..hehe but nanti nak korek album dulu :D

Khas Untuk Freshie Blogger. Jom Terjah Blog Paling Annoying Ni Supaya Korang Tak Jadi Blogger Annoying!

she said...

fit: jom join the contest.sure ill wait for yours..

ive read the blog annoying tuh...blog budak kecik..hahahah

she said...

fit: jom join the contest.sure ill wait for yours..

ive read the blog annoying tuh...blog budak kecik..hahahah

F I T said...

owh ye ke? tak gitau pun hehe actually budak kecik tu saya la..sebab nak tunjuk blog yang annoying tu camna, baru blogger senang faham..kalau tulis je maybe kurang ingat kot hehe jangan marah a

she said...

aiyo...fit punya ke...sgt annoying tau..rasa macam nak lempang je...memang capai tahap max annoying nye.

actly,she tak tinggal jejak pon..

aNaMega said...

http://inibelogana.blogspot.com/2010/02/gambar-tensi-she-punya-contest.html

dear, ana na juin :]

she said...

thanks ana..ajak ramai2 join...

Yeyen said...

http://www.fizyanee.co.cc/2010/02/gambar-tensi-she-punya-contest.html

saja-saja join. hehe. =)

aina adnan said...

i join..!

http://nurulainaadnan.blogspot.com/2010/02/gambar-tensi-she-punya-contest.html

btw,i edit kaler gmbo tuh..xpeke?kalo x bole inform me k..tq..

she said...

yeyen: tq for joining.

aina: ok jer...

Yeyen said...

http://www.blogyeyen.co.cc/2010/02/gambar-tensi-she-punya-contest.html

hehe. tukar link sket..hehehe..bole kan..

rossoneri said...

haluu..
dah join :D weeee

http://rosmilanista.blogspot.com/2010/02/gambar-tensi-she-punya-contest.html

Best Of Me 321 said...

Mr BOM321 nak join tapi Mr tak suka tayang muka, ada alternatif lain tak tuk Mr join?

DaHLia said...

adeh..xayu laa i kalo muka tension..miahaha

TeRRoRRiZZ said...

aku pun mahu join....
sowi kalo burukzzzz..........

http://namaakusiti.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punya-contest.html

shureko-san said...

orite...
bole2...
tpi edit hevy sket bole??

she said...

yeyen,rossoneri,TeRRoRRiZZ: t for joining.she dah tgk gambar2 kalian...aduh,,,tak tak nak pilih nihhh...

mr BOM: takde lain lahhh...die kene muka sendiri jugak..

shureko-san: edit heavy boleh..cume jgn la heavy macam lelaki yang gagah perkasa berubah jadi ratu cantik thailand ye...

♥kAsiH+CiNta♥ said...

kasih da join...inform kalo da dpt..



http://ayuajim.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punya-contest.html

zella said...

igt nk joint tp malu lah nk tayang muka ni hahhahaha

miloicekaw1119 said...

dah join..
sila terjah!!

http://miloicekaw1119.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punya-contest.html

miloicekaw1119 said...

http://miloicekaw1119.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punya-contest.html

saya dah join..
sila terjah..
kalo ade slh bgtau ye!!

miloicekaw1119 said...

http://miloicekaw1119.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punya-contest.html

dah join..
sila terjah yer!!

cik aiLebiu said...

haa~ nak join ni! godek album gamba dulu..hehehe..

zai kulim said...

zai join leh tak??

http://zaikulim.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punya-contest.html

Nida said...

Salam She..

Nida nak menjoinkan diri

http://nisajijah.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punya-contest.html

~dYaHaHa~ said...

salam...nak join..ni url saye...

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punya-contest.html

smms said...

hai salam kenal,
msh smpt kan nak join

http://smms-biggurlzdontcry.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punya-contest.html

tenkui

++***hana zaty**++ said...

sis@!!!
hana da join!~~
ngeee...
jom nengok gmbo mmg tensi betol!hee

http://hanazati.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punya-contest.html

tq akak!tol kn leyh join ag?hee

syazaazleen said...

nk juin jugop lah ;)


http://beautifoollaifofmine.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punye-contest.html

ayie said...

haha..NAH! sempat lg kan antO?

http://aie89.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punya-contest.html

aieOreo said...

oreo join dengan selambenya :)
salam perkenalan gitu..he XD

http://aieoreo.blogspot.com/2010/03/gambartensi-she-punya-contest.html

captain anjang said...

http://geniustapimalas.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punya-contest.html

yeh sib bek sempat.tensyen aku uplod cepat2 sbb dah nak xpired hahahh

Hush said...

nak jugak..

http://hush-itsmylife.blogspot.com/2010/03/syarat-syarat-adalah-seperti-berikut.html

Hush said...

nak jugak..

http://hush-itsmylife.blogspot.com/2010/03/syarat-syarat-adalah-seperti-berikut.html

captain anjang said...

woups xbc arahan betui2 hoho.oklah sy tuka pic lah.harap dterime temkiu puteh!

http://geniustapimalas.blogspot.com/2010/03/gambar-tensi-she-punya-contest.html