BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 31

::my look saya dah $9.04. anda bila lagi::

oho....ramai yang dok tanya tanya pasal mylook mylook nih..dalam 3 hari saya register dah dapat banyak nih..korang cubalah..tak rugi punya....register pon free..bile search terus je dapat duit..tapi in a day cume boleh dapat search 5 kali je limit.i mean yang 5 ni yang dapat duit. yang selebihnya,tak dapat. sehari spend 5 minit je pon...so layan la ye..


p/s: click la sekali image bawah ni..ada peluang nak tengok blackeyedpeas kat london....



17 comment:

cik aiLebiu said...

ahaks! baru sign up td. tp still was2 sbb x minta account number pun..

she said...

kalau was was pon tak rugi..sebab takde num acc nak di tipu kan...

saya_arief said...

macam mane modus operandi bende neh..??
hoho..

she said...

ikuti langkah langkah ini :

1. signup
2. bile nak search guna natang nih. limit 5 search per day untuk mendapatkan duit. lebih dari 5 tak dikira dah
3. refer kat kawan2 ( bahasa mudah: carik downline )
4. cukup $100 boleh cash out. time tu ada la button cash out kuar..mintak akaun bla bla bla..

sekian terima kasih.saya she dari ipd gombak.

Syahrul Iman said...

waah..nak try gak la mylook nie =)

she said...

jom kita meramaikan majlis

KIDbrush® said...

masyukkkk!!

KID ;) x dak downline x buleh ka??

.::WaNiE::. said...

chaiyok chaiyokk

she said...

kidbrush : boleh ja..tapi bertahun la nak cukup 100..downline ni mencepatkan je..20% kot kita dapat

wanie: tak nak cube ke?

F I T said...

woo kena join a gini :) nak register terus ni

she said...

tak rugi kalau join..bukan guna duit pon..sambil2 kita search..everybody mesti ade keinginan nak search kan..so why not?

Meor Shahidi said...

Dulu ada jugak progam mcm ni apa kenama entah benda alah tu.serius dah lupa dah.dia bayar dalam pound sterling.masa tu aku dah kompol kat 20 pound.last2'haram'.program tu tutup.tapi xpela.tak rugipun.cuma satu je nak minta tolong,kalau betul dapat payment,letakkan post cepat2 ye.TY

she said...

ooOOoo..sepanjang she buat takde pulak kena macam tu..alhamdulillah sume yang she buat (baru 2,3 je pon sebenarnya) she dapat reward...

kalau dapat payment she post entry..siap bgtau meor lagi nih..

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

wah boleh kumpul duit kawennnnn...

tankz info:)

Si Kenit said...

macam mana nak buat my look ni dear??
and lagi 1, downline tu mcm mana? hehee

:)

Meor Shahidi said...

TY ya tuan tanah,he3

she said...

kembara kertas kosong and meor shahidi : sure.cuma info je..harap membantu

si kenit : macam mana tu ape maksudnya? u dah sign in..then u cuma search kat situ je dah dapat duit..