BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 8

::SAYA MAHU BLOG SAYA DIJELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana::

sebenarnya aku dah lama nak blog aku dijelajah oleh rakan rakan blog.maksud aku yang telah lama berkecimpung dalam industri nih (lagi lama dari aku atleast). cuma aku malu. nak buat entry ni pon aku pikir 2 hari 1 malam. sebab aku tau aku cuma buat blog ikut hawa nafsu. hahah. dulu aku ade suruh sendra..( ala..kueh tart tuh ) kritik..tapi alahai...sampai la ni takde pon..oh ye.sendra tu classmate aku ye..dia sangat pandai bercerita dan kupas mengupas. sila sila ke page dia ye...www.kuehtart.com

oh back to the story..reasons aku nak blog aku dijelajah adalah kerana
  • aku nak tau layout aku + template ni ok ke tidak. maksud aku ok atau tidak tu adalah..adakah nampak serabut..atau sekadar a little decoration aje..ade yang cakap cantik buat baju kurung.
  • aku nak tau adakah blog aku ni blog mata duitan? hahaha..sebab ade yang sebut macam tuuh..aku rase biase je..tapi tu lahh..nak jugak orang lainberi pandangan.
  • aku jugak nak tau..as a blogger ape tips tips nak menulis..aku ni bukan pandai sangat menulis. kalau suruh goreng assignment reti lah.
  • aku nak jugak tips untuk menaikkan traffic. aku bukan nak traffic sampai berjuta tau..aku cuma nak tarik traffic bagi maintain je..ade tips tak?
  • last but not least...aku nak gak orang kenal blog aku nih...senang cerita nak ben promote sikit la..banyak pon ok..
  • oh ye..ben mahupun sesiapa sahaja boleh bebas dan bebas untuk memberikan sebarang comment. sama ada positif atau negatif.( walaupun aku jenis yang sentap sikit..tapi kali ni aku akan terima ngan hati yang terbuka demi kehidupan blog aku)

akhir kata...majulah dunia blog demi negara

readbud - get paid to read and rate articles




3 comment:

Cik Norfa said...

semoga berjaya dijelajah oleh encik ben kita...blog ini cantik. mesti dijelajah punyala.

BEN ASHAARI said...

http://www.benashaari.com/2010/04/jelajah-blog-just-call-me-she.html

DAH..TQQ

Lelord said...

Salam kenal..
Baru balik dr blog En. Ben ni
Cograts dh di jelajah..sedang menanti blog sendiri di terjah Ben