BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 23

::sussie si lazy::

i have a friend called sussie. tak pernah buat house chores. suatu hari tatkala masuk rumah sewa buat pertama kali, die malas sapu lantai dan mop. die mengharap saya yang seorang pembersih ini membersihkan umah. dia sanggup kuar masuk toilet couple times for cuci tapak kaki hitam yang disebabkan berjalan barefoot kat lantai umah baru sewa yang tak bercuci 3 bulan.

sebenarnya, semua tu datang dari rumah.kalau kat rumah tak pernah buat,sah sah la hidup sendiri pon tak penah buat.nak dijadikan cerita kat rumah dia ada maid. hari hari maid mengemas. every single morning bilik dia mesti kemas. tapi kalau masuk tengah hari mesti dah macam kapal pecah. bibik dia sendiri pernah mention : kalau nya cik sussie balik, nggak pernahnya almari rupa almari. almari kayak nya tempat tikus.

how?





p/s: kalau aku ada anak, sah sah dia rejected from list menantu!

3 comment:

KIDbrush® said...

mak aihh!!! umah ke bengkel??

she said...

hahaha....bagi dia umah le kot.bagi kite ni,,bengkel dah rasenye.

black_mel said...

susie tu comel ker?hehe...