BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 30

::mr admin gb baik::

hohoho!!!!! profile gb aku dah kembali kepada asal.. cara nya mudah sahaja,contact mr admin..tapi yang kelakar nye aku tak tau cara..then,aku pon post entry dan ping kat gb..pastu mr admin gb pon comment..hahahahha..pas mr admin settle kan hal aku,aku pon bangga...profile aku dah cukup sifat...

mari kite layan screenshot dibawah...

 ni kat ruangan blogger..nampak tak aku tuh????bile aku scroll bawah sikit,aku nampak pulak sic
then,aku check profile,,sebab sebelum ni semua entry aku ping takde tinggal entry ::I A:: je...
heheheheh!!!!


thank you to mr admin gb.

0 comment: