BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 30

satu je lagi masalah nye mr admin gb

mr admin gb terus selesaikan masalah aku..hoho
aku dah boleh ping blog dan profile aku dah kembali kepada asal..tetapi ada satu lagi masalah ye mr admin gb. iaitu,,,bila sic login fb dan gb nye,,,gb menunjukkan profile saya.mcm mana nih?


p/s: aku rasa gb kena ada ruangan forum/chat bersama admin gb untuk org yang bermasalah macam aku.ke dah ade cume aku je tak perasan?

5 comment:

.::WaNiE::. said...

entahlah:P

tapi betul kalau ada ruangan chat bersama admin gb senang

gengblogger said...

gengblogger.com/admin

leh tinggal msg situ.
ok kalai itu problem u..lepas u logout dr GB...gi browser option..clear history..then baru login ke gb ngan FB lain..baru akaun tak bertukar

joegrimjow said...

stuju
buat slot tanya admin

she said...

gengblogger :ok.i try.jap ye...

Nazatul shima said...

ni masalah anak branak ey..hehe..