BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 30

tips merungkai masalah profile GB tak wujud

ada sesiapa di luar sana yang tahu cara nak contact admin geng blogger tak?i have a big problem.membuatkan diriku kusut untuk meneruskan perjuangan.semua nya bermula apabila aku nak tolong orang buat geng blogger account. lepas aku enter details bla bla bla...tetiba profile orang yang aku tolong tu tak wujud. 

pastu bile aku login aku nye plak jadi camni....
padahal aku adalah she,perempuan 21 tahun dari ampang yang mempunyai blog http://sheremainas8.blogspot.com


sic itu adalah kawan aku yang mempunyai blog http://hikayat-moden.blogspot.com/
berusia 20+ dan lelaki.

macam mana nak tukar balik nih????

HELP!!!!!



8 comment:

gengblogger said...

hoho yeke..orait2 ni admin GB, nanti saya tgk ape problemnye ..sorry ek

gengblogger said...

orait dah solve..kalau share pc utk guna FB..pastikan logout ek

miloicekaw1119 said...

xtaula..

miloicekaw1119 said...

gmbr sya pun boleh tertukar..
gmbar kt profail fb lak yg kua..
pasal pe ek??

she said...

gengblogger : thank you sooooo much gengblogger!!!!!!i love you...aku dah kembali di gengblogger...yeay!!!!!

zella y said...

sy selalu je bila nk log in jd "profile xwujud" lelama cam mls je nk post kat GB..

she said...

miloicekaw1119 : tak tau la pulak...tapi ok la tu,,gambar profile fb..at least gamba sendiri..

she said...

tapi mr admin gb,walaupun dah logout fb sy,,bile try masuk fb sic tuh...die kuar saya punya profile jugak..guano nih?