BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 29

::oh OH oh::

Semalam aku makan mcd.
"kak big mac satu, mac chicken satu"
"makan sini"
Tugas wajib aku amek sos.
Terkedek-kedek aku menuju tempat sos.
Aku amek sos plate 6.
Selalu memang kena amek 6 pon.
Aku susun atas kaunter sos tuh.
Senang nak amek,tekan sos into plate and letak kat tray nanti.
Tetibe datang seorang wanita berbaju hitam bersize xxl.
Amek sos plate aku yang berisi sos cili.

Aku cume mampu kelip-kelip mata je.


3 comment:

Sendra said...

cuba kau ingat,time kau amek sos tu,kau ada pakai baju ala2 pekerja mcd kot?takpun kau pakai baju yg kau dapat free masa ada buat charity kat mana2 dulu?ataupun kau ada pakai baju yg ada design tulis staff besar2 kat belakang..cuba kau ingat..mungkin org tu tak salah..

she said...

oh sendra..aku mengaku aku pakai baju belang2..tapi belang2 melintang.bukan menegak macam mcd.kaler pon itam bukan ijau campor2 cam staff mcd. bahkan muke aku tak penah jadi muke staff mcd. aiyooo...apetah nak pakai baju yang ade tulis im a staff.huhu...

F I T said...

hahaha kalu geng yg 'kuat' tu memang tak pikir org dah... dia pikir makan ja.. tu yg 'kuat' tu.. kuat makan!